Radionice za provedbu tipa operacije 16.4.1 „Kratki lanci opskrbe i lokalna tržišta“ te korištenja potpora kroz tip operacije 4.3.3 „Ulaganje u šumsku infrastrukturu“

Ministarstvo poljoprivrede, u suradnji s Agencijom za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, organizira radionice s ciljem predstavljanja mogućnosti korištenja potpora kroz tip operacije 16.1.1 „Osnivanje operativnih skupina“ za provedbu tipa operacije 16.4.1 „Kratki lanci opskrbe i lokalna tržišta“ te kroz tip operacije 4.3.3 „Ulaganje u šumsku infrastrukturu“ iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020.

U nastavku se nalazi raspored radionica:

Radionice će također biti održane i u Makarskoj i Osijeku, o čijem će terminu i mjestu  održavanja korisnici biti pravovremeno obaviješteni.

Više informacija možete pronaći: https://www.apprrr.hr/radionice-o-mogucnosti-koristenja-potpora-za-osnivanje-operativnih-skupina-za-provedbu-tipa-operacije-16-4-1-kratki-lanci-opskrbe-i-lokalna-trzista-te-koristenja-potpora-kroz-tip-ope/ .

11.02.2019 LAG