Besplatne edukacije za sudionike iz područja turizma

https://images.app.goo.gl/38GRbyAShfwocqfQ9

J.U. Županijska razvojna agencija OBŽ jedan je od partnera na projektu Amazon of Europe Bike Trail u sklopu kojeg je uspostavljena nova međunarodna biciklistička ruta koja se zove „Europska Amazona“, a koja prolazi kroz 5 država te je najduža u Europi.

Duž cijele rute postavljeni su biciklistički prometni znakovi, te je postavljena i infrastruktura u vidu odmarališta, info ploča i servisnih stanica za popravak bicikala.

Trenutno je tijeku uspostavljanje Booking centra koji će nuditi on line rezervacije za smještaj za sve cikloturiste koji žele posjetiti rutu te nam je stoga od izuzetne važnosti da sa svim dionicima koji se nalaze na ruti uspostavimo partnerski odnos te da vam pomognemo u privlačenju novih gostiju.

 

Stoga organiziramo i nekoliko edukacija od kojih će dvije biti on line i to:

1. Marketinške vještine – Komunikacija (održat će se 21.09.2021. godine)

2. Marketinške vještine – Društvene mreže (održat će se 30.09.2021. godine)


 

Edukacije koje će se održavati uživo su:

1. Tečaj engleskog jezika (u obzir dolaze svi stupnjevi Engleskog jezika)

2. Odnosi s klijentima u (u području turizma)

 

Navedene edukacije održavati će se u prostorijama edukativnih centara koji će biti podugovoreni, a njihovo trajanje će ovisiti o programima istih (okvirni početak edukacija je sredina rujna) .

Molimo zainteresirane da se prijave na željene edukacije na e-mail: goran.radonic@obz.hr te u prijavi obvezno navedite naziv edukacije, vaše ime i prezime te koji smještajni objekt predstavljate. Broj sudionika na on line radionicama nije ograničen, dok je broj sudionika na radionicama koje će se održavati uživo ograničen.

Za sva dodatna pitanja možete se obratit putem maila: Adela Sadiković adela.sadikovic@obz.hr ili na broj telefona: 031 221 838

14.09.2021 LAG