Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavilo javni poziv za Program "Razvoj zadružnog poduzetništva" za 2018.

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavljuje Otvoreni javni poziv za Program "Razvoj zadružnog poduzetništva" za 2018. godinu.

Temeljem Programa "Razvoj zadružnog poduzetništva" dodjeljivat će se bespovratna sredstava gospodarskim subjektima koji su registrirani kao zadruge u svrhu poticanja razvoja zadružnog poduzetništva koje ostvaruje tržišnu uspješnost, povećava zaposlenost te potiče rast i razvoj gospodarstva.

Ukupan raspoloživ iznos bespovratnih sredstava za dodjelu u okviru ovog Otvorenog javnog poziva je 1.000.000,00 kuna. Sredstva se odobravaju u 100% iznosu prihvatljivih troškova, a označava udio sredstava s kojim davatelj potpore sudjeluje u financiranju aktivnosti i može dosegnuti do 100% ukupno prihvatljivih troškova.

Prijave je moguće poslati od 01.09.2018. godine.

 

Više informacija potražite na web stranici Ministarstva https://www.mingo.hr/page/ministarstvo-objavilo-javni-poziv-za-program-razvoj-zadruznog-poduzetnistva-za-2018

03.08.2018 LAG