[NAJAVA] POVRATAK VITEZOVA NA UTVRDU KOLOĐVAR

Dana 17. rujna 2016. godine početkom u 10.00 sati na lokaciji utvrde, smještene između naselja Ivanovac i Čepin, treći puta za redom, održat će se kulturno-povijesna manifestacija „Povratak vitezova na Utvrdu Kolođvar“. Manifestacija je financirana sredstvima dodijeljenima na natječaju raspisanom od strane Ministarstva poduzetništva i obrta. Manifestacija se organizira u suradnji susjednih općina, Općine Čepin i Općine Antunovac, te Agencije za održivi razvoj Općine Antunovac- RODA d.o.o.

I ove godine manifestacija posjetiteljima nudi raznolik i zanimljiv sadržaj, od gospodarskog sajma koji počinje u 10.00 sati, pa do viteških igara , škole mačevanja, škole streličarstva za najmlađe. Već tradicionalno, i ove godine će za posjetitelje biti pripremljen grah. Po završetku manifestacije posjetitelji će uživati u scenskom prikazu viteške borbe s početkom u 20.00 sati.

Svojim sudjelovanjem, opremom i angažmanom manifestaciju će upotpuniti Red vitezova Ružica grad (Orahovica), Red vitezova Dubovački streličari (Karlovac) i Red vitezova zmaja (Šikloš, Mađarska).

01.09.2016 LAG