PREDSTAVLJEN JAVNI POZIV ZA ISKAZIVANJE INTERESA ZA KORIŠTENJE ZNAKA "GOLDEN PANONIAN QUALITY"

U organizaciji LAG-ova Karašica, Baranja, Vuka- Dunav i Strossmayer i OBŽ, danas 08. srpnja 2021. godine u Velikoj vijećnici Osječko-baranjske županije održano je predstavljanje Javnog poziva za iskazivanje interesa za korištenje Znaka " GOLDEN PANONIAN QUALITY ".

 

U ime Županije zainteresirane okupljene sudionike pozdravili su g. Josip Miletić, zamjenik župana i gđa. Silva Wendling pročelnica Upravnog odjela za poljoprivredu. Sam projekt je predstavio g. Ivan Vrbanić, voditelj LAG-a Karašica, a više o javnom pozivu pojasnila je gđa. Ivana Bagarić, koordinatorica projekta suradnje "Naše domaće".

 

Cilj je projekta da izvorni tradicionalni i domaći proizvodi iz Osječko-baranjske županije sa Znakom "GOLDEN PANONIAN QUALITY" postanu još prepoznatljiviji na domaćem i stranom tržištu, te se još snažnije integriraju u turistički proizvod Slavonije i Baranje.

 

Prvi javni poziv otvoren je od danas 8. srpnja 2021. te traje do 30. studenog 2021.

Pozivamo sve zainteresirane proizvođače domaćih tradicionalnih proizvoda da se prijave na Javni poziv, a detaljnije informacije mogu dobiti u gore navedenim LAG-ovima.

 

 

08.07.2021 LAG