U Antunovcu otvorena prva ispostava HAMAG-BICRO u Slavoniji

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) otvorila je 4. rujna 2019. godine svoju ispostavu u Poduzetničkom inkubatoru i akceleratoru Antunovac u Gospodarskoj zoni. Prva je to ispostava ove agencije na području Slavonije, Baranje i Srijema kojom se nastoji poboljšati neravnomjernu geografsku rasprostranjenost poduzetničkih potpornih institucija koja bitno utječu na dostupnost informacija.

                Pilot projekt BOND (Business Organisations Network Development) je projekt kojem je cilj umrežiti različite poduzetničke potporne institucije iz svih krajeva Hrvatske, ujednačiti i standardizirati kvalitetu njihovih usluga kako bi svim poduzetnicima bile dostupne na jednak način, bez obzira na njihovo sjedište poslovanja. Otvorena je ispostavu u Čakovcu, a i sada u Antunovcu. S tim procesom nastavljamo kako bismo i poduzetnicima izvan Zagreba omogućili jednostavniji i brži pristup informacijama o našim uslugama.

Više informacija potražite na stranici OBŽ-a: http://www.obz.hr/index.php/k2-listing/item/1118-u-antunovcu-otvorena-prva-ispostava-hamag-bicro-u-slavoniji

09.09.2019 LAG